Aangenaam kennis te maken!

150x150-Hugo-3921
Hugo Groenewegen
directeur, adviseur,
teamcoach
150x150-Karen-3822
Karen van den Elst
hoofd bedrijfsvoering,
trainer, coach

Samenwerkingspartners

150x150-Bettie-3779
Bettie Vermeulen
adviseur, trainer
150x150-Linda-3893
Linda Weijers
procesbegeleider, coach
150x150-Els-3844
Els de Rooij
coach
150x150-Ernst-3145
Ernst Kramer
adviseur, coach
150x150-Susan-3159
Susan Theunissen
trainer, coach

Ons logo is een springende en vitale vis. Al sinds 1990 is het onze drijfveer om bij te dragen aan organisaties die zo ‘gezond zijn als een vis’ en waar mensen zich ‘als een vis in het water voelen’.

GROENEWEGEN versterkt team en organisatie door de zogenaamde onderstroom en bovenstroom op elkaar af te stemmen. Wij doen dit door ‘de vis op tafel te leggen’: blokkades in de onderstroom worden zo positief bespreekbaar.

Waarom?
In krachtige en vitale teams/organisaties wordt de bovenstroom (werkinhoud en procedures) juist versterkt door een positieve onderstroom (relaties en emoties).
Daar draagt GROENEWEGEN aan bij, want niets is zo motiverend als gezamenlijk succes en het behalen van duurzame resultaten.

Onze klanten.

Waarom u voor ons kiest?

In team- en organisatieopbouw weten wij met u de juiste stroomversnelling te vinden: richting, betrokkenheid en bevlogenheid te creëren. Onze ervaren adviseurs ontwerpen met u een traject waarin leidinggevenden een heldere rol hebben en medewerkers maximaal betrokken worden. Bij samenwerkingsconflicten zijn wij degene die de vis op tafel legt; zeggen wat gezegd moet worden. Na interviews en analyse, brengen wij voor u het patroon in kaart. Met het afsluiten van het verleden kan de opbouw beginnen…

Onze werkwijze

4 Fish Blue

Onze opleidingen en begeleidingstrajecten zijn altijd 'in company' en 100% maatwerk. Binnen GROENEWEGEN hebben alle adviseurs hun eigen kracht en specialisme. En bij iedereen staan drie waarden centraal.

BETROKKENHEID
Wij zijn trots op en begaan met u als klant. Uw doelen staan centraal en de kracht van uw organisatie is het vertrekpunt.

LEF
Het bereiken van resultaten vraagt geregeld een creatieve en eigenzinnige aanpak. Wij zeggen wat er gezegd moet worden, de vis op tafel. Een eerlijke en soms provocerende adviesstijl met respect voor u.

ZAKELIJK
In veranderingstrajecten zijn wij kraakhelder in wat wij wel en niet kunnen bieden, geen verborgen kosten en altijd rolduidelijkheid.

Verbindend, met lef en scherpte, versterken wij uw team en organisatie. U ziet uw team of organisatie groeien en tot grootse prestaties komen.  Onze Cedeo-certificering met meer dan 95% klanttevredenheid is hier een voorbeeld van.

Meer weten?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Scroll naar top