Onze mensen

Hugo Groenewegen
Hugo Groenewegen directeur - adviseur - (team)coach

Het grootste compliment is de opmerking “Hugo weet precies de vinger op de zere plek te leggen en ons aan de slag te zetten”.

Karen van den Elst
Karen van den Elst - hoofd bedrijfsvoering - Insights Discovery practitioner

Draag de organisatie van een project aan Karen over en je weet zeker dat het goed gaat verlopen: zij overziet de grote lijn en denkt in scenario's. Daarnaast heeft zij een verbazingwekkend goed oog voor de details.

Bettie Vermeulen
Bettie Vermeulen - adviseur - trainer

“Het beste uit mensen, teams en organisaties halen en hen zichzelf laten verrassen, dat is haar drijfveer.”

360x240-Linda
Linda Weijers - procesbegeleider - coach

Op een openhartige manier onderzoekt Linda met individuen en groepen wat aandacht vraagt of waar beweging stagneert. Zo komen er meer gedragsopties beschikbaar om te doen wat nodig en zinvol is.

Karen van der Zee
Karen van der Zee - trainer

“Wat Karen typeert is dat zij aansluit bij de behoeften van de doelgroep en altijd een veilige leeromgeving weet te creëren. Waarderend, doch confronterend.”

Saskia van der Veen
Saskia van der Veen - trainer

Saskia brengt mensen in beweging met haar passie en gedrevenheid. Haar bijeenkomsten kenmerken zich door openheid, humor en scherpte.

Madeleine Blok
Madeleine Blok - coach

“Madeleine is een ervaren coach met zelf ook veel ervaring als leidinggevende. Met humor, inlevingsvermogen en een scherp oor begeleidt zij menig professional en leidinggevende.”

Bob Rammeloo
Bob Rammeloo - adviseur - trainer

“Hij is scherp in zijn analyses en weet altijd doel en werkwijze feilloos op elkaar af te stemmen. Hij is een expert als het gaat over situaties onder druk.”

Ons logo is een springende en vitale vis. Al bijna 25 jaar is het onze drijfveer om bij te dragen aan organisaties die zo ‘gezond zijn als een vis’ en waar mensen zich ‘als een vis in het water voelen’.

GROENEWEGEN versterkt team en organisatie door de zogenaamde ‘onderstroom’ en ‘bovenstroom’ op elkaar af te stemmen. In vitale organisaties is hetgeen ‘onder tafel’ speelt op een positieve manier verbonden met hetgeen ‘boven tafel’ speelt. Niets is zo motiverend als gezamenlijk succes en het behalen van duurzame resultaten.

’.

In team- en organisatieopbouw weten wij met u de juiste stroomversnelling te vinden: richting, betrokkenheid en bevlogenheid te creëren. Onze ervaren adviseurs ontwerpen met u een traject waarin leidinggevenden een heldere rol hebben en medewerkers maximaal betrokken worden.

Bij conflictbegeleiding of stagnatie zijn wij diegene die de vis op tafel legt; zeggen wat gezegd moet worden. Na interviews en analyse, brengen wij het patroon in kaart voor u. Met het afsluiten van het verleden kan de opbouw beginnen…

Waarom ons?

4 Fish Blue
01_ico_proffessionals

Voor uw professionals

Onze trajecten voor de professional zijn to-the-point, inzichtgevend en praktisch!

02_ico_teams

Voor sterke teams

Teamopbouw: persoonlijk succes geeft een kick, gezamenlijk succes motiveert jarenlang!

03_ico_organisaties

Voor vitale organisaties

Ruime ervaring in het terzijde staan van directies bij het inrichten van hun organisaties.

Onze werkwijze

Groenewegen Logo

Onze opleidingen en begeleidingstrajecten zijn altijd in company en 100% maatwerk. Binnen GROENEWEGEN hebben alle adviseurs hun eigen kracht en specialisme. En bij iedereen staan drie waarden centraal.

BETROKKENHEID Wij zijn trots op en begaan met u als klant. Uw doelen staan centraal en de kracht van uw organisatie is het vertrekpunt.

LEF Het bereiken van resultaten vraagt geregeld een creatieve en eigenzinnige aanpak. Wij zeggen wat er gezegd moet worden, de vis op tafel. Een eerlijke en soms provocerende adviesstijl met respect voor elkaar.

ZAKELIJK In veranderingstrajecten zijn wij kraakhelder in wat wij wel en niet kunnen bieden, nooit verborgen kosten en altijd rolduidelijkheid.

Verbindend, met lef en scherpte, versterken wij uw team en organisatie. U ziet uw team of organisatie groeien en tot grootse prestaties komen. Onze Cedeo-certificering met meer dan 95% klanttevredenheid is hier een voorbeeld van.

wie-zijn-wij-organisatieadvies

Meer weten?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!