Talentontwikkeling

Hoe zorg je voor de ontwikkeling en
behoud van talent in je organisatie

meteen contact opnemen

Talentontwikkeling

De belangrijkste vraag voor uw bedrijf: welke professionals heb ik in de komende 3 tot 5 jaar nodig om als organisatie succesvol te blijven en welke functies zijn essentieel?

Vervolgens is de vraag wie heb ik al in mijn organisatie (binden) en wie heb ik nog nodig (vinden). Wanneer deze vragen beantwoord zijn kunt u nadenken over talentbehoud en -ontwikkeling. Daar denken wij graag in mee en bovenal bieden wij u graag op maat gemaakte Talent Ontwikkelings Programma’s (TOP).

GROENEWEGEN verzorgt al meerdere jaren TOP’s. Een dergelijk in-company programma ontwerpen wij met u als klant op zo’n manier dat naast de deelnemers, ook leidinggevenden en de organisatie in zijn geheel mee leert en er met mooie resultaten worden behaald.
Anders dan in een MD-traject leiden wij de mensen niet op tot een bepaald functieniveau (aanleren van minder ontwikkelde competenties) maar ontwikkelen de deelnemers hun specifieke talenten op zo’n manier dat de organisatie en zijzelf er optimaal gebruik van kunnen maken.
Het programma is niet gericht op het klaarstomen van medewerkers voor promotie. Wel blijkt de groei van deelnemers er voor te zorgen dat ruim 70% binnen twee jaar een volgende functie bekleedt en zich nog steeds verbonden voelt met uw organisatie.