Vitale Organisaties

Teamopbouw: persoonlijk succes geeft een kick,
gezamenlijk succes motiveert jarenlang!

Ruime ervaring

Groenewegen heeft ruime ervaring
in het terzijde staan van directies
bij het inrichten van hun organisaties

pBal-600x600

Ruime ervaring

Groenewegen heeft ruime ervaring in het terzijde staan en adviseren van directies bij de versterking van hun organisaties. Wij geloven dat organisatieontwikkeling of veranderingen van het werkproces krachtig en effectief zijn wanneer medewerkers betrokken zijn.

Op basis van uw doelen en een scan van uw organisatie begeleiden wij u door middel van een helder proces met duidelijke rollen. Op deze manier verbinden  medewerkers zich aan doelstellingen en gebruikt u hun professionele kennis ten goede. Wij zijn expert in het ontwikkelen van het juiste proces voor uw organisatie. Dat betekent geen vastomlijnde programma’s, wel goed onderbouwde en op maat gemaakte procesbegeleiding.

Lees ook mijn blog: Wat doen jullie nou eigenlijk?

Onze ervaring als adviseurs in het versterken van organisaties gaat van specialistische opsporingsdiensten tot logistieke dienstverleners; van de rechtspraak tot in de bouwwereld; van het MKB tot de gemeentelijke overheid.

organisatie-referenties

Praktische aanpak

Wij geloven dat een aantal managementmethoden zeer behulpzaam kunnen zijn voor de organisatie en haar mensen. Bijvoorbeeld:

  • Competentiemanagement
  • LEAN & Leiderschap
  • Zelfsturende teams

Het effectief vertalen van deze methoden in de praktijk doen wij graag in samenwerking met interne deskundigen/adviseurs. Waar nodig leiden wij hen tijdens het traject op. Wij noemen dit ‘werk doen met werk’. Het effect is dat na onze interventie uw eigen mensen deskundiger zijn dan voorheen en zij onze taak stap voor stap kunnen overnemen. Wij geloven er in dat bij gelijke kwaliteit het beter is voor uw organisatie om dit werk te laten doen door uw eigen mensen. Dit zorgt voor  interne ontwikkeling, organisatietrots en professionele vitaliteit; essentiële ingrediënten voor krachtige organisaties.

“Groenewegen weet goede verbindingen te maken met behulp van scherpe analyses.”

uit-het-cedeo-rapport

Interesse om zelf te werken aan een vitale organisatie?
Wij kunnen u zeker verder helpen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!